Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крадія-рецедивіста зі Славутського району знову обвинувачують у крадіжці

27 жовтня 2017, 13:53

24-річний житель Славутського району, якого вже неодноразово судили за злочини проти власності, знову сів на лаву підсудних у Шепетівському міськрайонному суді. І йому знову інкримінують ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням в інше приміщення).

Згідно з даними досудового слідства, влітку цього року, майже через 7 місяців після звільнення з Райковецької виправної колонії, де відбував покарання за цією ж статтею, молодий чоловік, розбивши металопластикові двері, пробрався у приміщення майстерні з ремонту телефонів. За словами правоохоронців, звідти він поцупив мобільних телефонів і акумуляторних батарей на загальну суму понад 5 з половиною тисяч гривень.

Уже наступного дня своїм об’єктом обвинувачений вибрав склад. Розбивши скло в метало-пластиковому вікні, заліз у приміщення, звідки виніс інструментів майже на 5 з половиною тисяч гривень. Частину майна продав, частину згодом віддав поліції.

Учора під час чергового засідання у справі, суддя витребувала досудову доповідь. Відтак її розгляд відклали на 9 листопада.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду