Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Жмеренському міськрайонному суді було проведено "День відкритих дверей" для школярів

07 листопада 2017, 09:55

День відкритих дверей – це можливість побачити роботу суду зсередини. Так, за ініціативи  відділу освіти Жмеринської районної державної адміністрації з роботою судової влади ознайомилися учні 8 - 9 класів  Кацмазівської та Лука-Мовчанської ЗОШ I-II ст.

Школярам була запропонована пізнавальна екскурсія, під час якої вони мали змогу ознайомитися з приміщенням суду, організацією роботи суду, порядком розгляду судових справ, фіксування судового процесу, роботою та обов’язками працівників апарату суду, поспілкуватися з працівниками апарату суду.

Крім того, школярі  мали змогу  бути  присутніми в залі  судового засідання  під час  розгляду  кримінальної  справи.

 

Насамкінець, гості поділилися позитивними враженнями від зустрічі та виявили бажання і в майбутньому відвідувати такі заходи в  Жмеринськом  міськрайонному  суду  Вінницької  області.

Сподіваємось, що юні гості заходу отримали достатньо інформації та реальних уявлень про почесну та гідну, у той же час напружену та неспокійну багатопрофільну діяльність суддів та працівників апарату суду, та переконані, що подібні заходи  допоможуть розвинути високий рівень правової свідомості та правової культури  молоді.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду