Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Апеляційного суду Хмельницької області завітали студенти факультету управління та економіки Хмельницького університету управління та права

07 листопада 2017, 17:46

Цього разу на ознайомчу екскурсію до Апеляційного суду Хмельницької області завітали студенти факультету управління та економіки Хмельницького університету управління та права. Про роботу суду та свої посадові обов’язки розповідали заступник керівника апарату Марина Тимощук, помічник судді Ганна Сацюк, судовий розпорядник Богдан Бичков і секретар судового засідання Юлія Шевчук.

Студенти мали можливість оглянути зали судових засідань та відчути себе у ролі суддів, посидівши у їх кріслах. Вони змогли задати працівникам апарату ті питання, які є для них найбільш актуальними. Представників неюридичної спеціальності цікавило, як здійснюється судове адміністрування, які є управлінські посади в суді і які обов’язки покладені на таких працівників.

Заступник керівника апарату Марина Тимощук зорієнтувала молодь, якими знаннями та навичками вони повинні оволодіти, аби бути гарними управлінцями.

Помічник судді Ганна Сацюк розповіла про найцікавіші судові справи і порядок їх розгляду у судах різних інстанцій.

Спілкування було жвавим і цікавим не лише для студентів, а й для працівників суду.

 Суд відкритий до співпраці з молоддю!

Джерело

За повідомленням прес-служби суду