Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Четверо помічників  суддів Апеляційного суду Волинської області успішно пройшли перший етап відбіркового іспиту на посаду судді

07 листопада 2017, 10:24

Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті суду.  «Це був один з найбільших та найзначиміших професійних конкурсів, які проводились в Україні – 8 претендентів на шанс одягнути суддівську мантію. У числі 700 кандидатів, які успішно пройшли перший етап відбіркового іспиту і отримали шанс стати суддями, –  четверо помічників  суддів Апеляційного суду Волинської області», – зазначено у повідомленні.  Колектив Апеляційного суду Волинської області привітав учасників конкурсу із першою перемогою та побажав нових професійних здобутків, зокрема і на шляху зміцнення законності, утвердження України як правової демократичної держави.

«Одягнувши у майбутньому суддівську мантію, пам’ятайте, що професія судді є однією з найскладніших, суть якої полягає у пошуку істини,  служінню  ідеалам Правди, Закону та Справедливості!», – зазначено у повідомленні.

 Про те, як це, вирішувати людські долі, чи складно проголосити вирок, судді Апеляційного суду Волинської області розмірковують у фільмі, присвяченому 70-річчю судочинства на Волинці.  На сайті суду оприлюднено для перегляду фільми  з архіву Апеляційного суду Волинської області, як настанови майбутнім суддям від голови суду Петра Філюка та суддів Апеляційного суду Волинської області.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду