Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем державної служби

23 червня 2022, 10:39

Вища рада правосуддя вітає з Днем державної служби

Статус держслужбовця – це відповідально і почесно. Кожен з нас на своєму місці прагне бути ефективним незважаючи на складні обставини. В умовах війни робота держслужбовця вимагає максимальної організованості та віддачі. Нові виклики загартовують і зміцнюють нас.

Працюймо сумлінно і результативно. Адже Українська держава – це всі ми, то ж стараємось заради себе та майбутніх поколінь.

Зичимо вам, шановні колеги, сил, наснаги, професійних здобутків та нових звершень. Разом переможемо! 

Зі святом!

 

Верховний Суд вітає з Днем державної служби

Державна служба сьогодні сповнена викликів і вимагає своєчасних рішень. Усі ми віддано й невтомно виконуємо свій обов’язок та є надійним тилом для наших мужніх і сміливих захисників.

Працюймо кожен на своєму фронті задля наближення перемоги!

 

Привітання Голови ДСА України з Днем державної служби України

Шановні колеги, працівники органів та установ системи правосуддя!

Прийміть від мене найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня державної служби України!

Бути державним службовцем - це особлива професія. З одного боку ви наділені широкими повноваженнями, а з другого – несете подвійну відповідальність за добробут та майбутнє свого народу!

Ви, хто обрав державну службу, заслуговуєте на глибоку повагу за свою самовіддану працю в мирний час, а тепер, коли росія віроломно веде війну проти України на наших землях, ви стали для багатьох людей прикладом стійкості, жертовності, відданості ідеям нашої державності. Ви не залишили свої робочі місця, ви працювали 24/7, рятуючи українців в окупації, організовували гуманітарні вантажі і забезпечували діяльність органів влади, що особливо важливо у воєнний час. Ви були тими, хто рухали та організовували весь державний механізм на спротив ворогу.

Залишайтеся вірними своїм переконанням, втілюйте найсміливіші державницькі проекти і дбайте про людей, які поряд з вами - в установах, громадах, організаціях.

Здоров'я вам, домашнього затишку і миру!

Все буде Україна!

З повагою

Голова ДСА України Олексій Сальніков