Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Смертельний перетин суцільної смуги

02 листопада 2017, 12:15

Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду про застосування до громадянина М. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без внесення застави. 48-річний водій іномарки підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної події, в результаті якої двоє людей загинули, а одна людина отримала тілесні ушкодження.

19 жовтня неподалік ресторану «Айвенго», що в селі Колоденка Рівненського району, громадянин М., керуючи автомобілем «Тойота-Фортуна», перетнув суцільну смугу, внаслідок чого зіткнувся з ВАЗом, який повертав ліворуч. У результаті дорожньо-транспортної події загинув 51-річний водій ВАЗівки та його 3-річна онучка. Ще одна людина отримала різного роду тілесні ушкодження.

Згідно з результатами судово-медичної експертизи, особа, яка підозрюється у вчиненні смертельної ДТП, перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

20 жовтня 2017 року Рівненський міський суд обрав громадянину М. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без внесення застави. Рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку оскаржив захисник підозрюваного. В апеляційній скарзі він просив скасувати оскаржувану ухвалу та застосувати до підозрюваного більш м’який запобіжний захід — домашній арешт.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів Апеляційного суду Рівненської області ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду від 20 жовтня 2017 року залишила без змін, апеляційну скаргу — без задоволення.

Відтак, мешканець Рівненського району суду очікуватиме в слідчому ізоляторі.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду