Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський районний суд міста Одеси взяв під варту підозрюваного у вчиненні розбою та незаконному зберіганні боєприпасів

02 листопада 2017, 15:26

 6 вересня 2017 приблизно о 08 год. 40 хв., відбулось пограбування закладу «Кредит кафе», розташованого на вул. Космонавтів в місті Одесі.

Слідство підозрює чоловіка в тому, що він зайшов до приміщення закладу, дістав револьвер, приставив його до лівої боку співробітниці «Кредит кафе» та змусив лягти на підлогу. Після цього підозрюваний дістав із верхньої висувної шухляди столу ключі та самостійно відкрив металевий сейф. Звідти він дістав грошові кошти у розмірі 3750 гривень та разом з ними зник з місця вчинення кримінального правопорушення.

Ці дії кваліфікують за ч.3 ст.187 КК України  - розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище.

         Крім того, вранці 31 жовтня 2017 року на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Одеси було проведено обшук автомобілю «DAEWOO LANOS» яким користується підозрюваний. В ході проведення обшуку було виявлено та вилучено сумку, у якій знаходились 305 патронів калібру 5,45 та 20 патронів калібру 7,62. За висновками експертизи всі патрони боєздатні.

Ці дії підпадають під ознаки злочину передбаченого ч.1 ст.263 КК України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, тобто носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Зазначимо, що підозрюваний був вже раніше судимий за подібні злочини.

За результатами засідання суд взяв під варту.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду