Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Хмельницькому окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи на період виборчого процесу

06 листопада 2017, 11:20

04 листопада 2017 року розпочнеться виборчий процес у зв’язку з утворенням у Хмельницькій області  об’єднаних територіальних громад.

Відповідно до Закону України "Про місцеві вибори", Постанови ЦВК від 12 жовтня 2017 року № 214, відбудуться перші вибори депутатів  сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в 6 територіальних громадах Хмельницької області, які призначено на неділю 24 грудня 2017 року.

Вибори пройдуть у Вовковинецькій селищній ОТГ (Деражнянський район), Смотрицькій селищній ОТГ (Дунаєвецький район), Жванецькій сільській ОТГ , Староушицькій селищній ОТГ (Кам’янець-Подільський район), Крупецькій сільській ОТГ (Славутський район), Баламутівській сільській ОТГ (Ярмолинецький район).

З метою належної організації роботи суду під час виборчого процесу, невідкладного приймання і розгляду документів, позовних заяв, скарг та звернень суб'єктів виборчого процесу  у строки та спосіб, визначені законодавством України, в Хмельницькому окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи.

Прийом документів і справ, пов’язаних із виборчим процесом у сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, здійснюватиметься цілодобово.

У разі виникнення питань, пов’язаних з організацією роботи суду під час виборчого процесу, звертайтесь за телефонами:

+380686395955; +380674964474.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду