Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Рівненської області запрошує учбові заклади на "День відкритих дверей"

15 січня 2018, 14:20

Робота з учнівською та  студентською молоддю для Апеляційного суду Рівненської області є одним із пріоритетних напрямків. Найбільш поширеним заходом, що проводиться в суді апеляційної інстанції, є «День відкритих дверей», на які запрошуються школярі та студенти обласного центру.

Під час зустрічі аудиторія отримує можливість долучитися у ролі слухача до судового засідання, познайомитися з етапами судового розгляду.

Крім того, школярі й студенти матимуть змогу ознайомитися з приміщенням Апеляційного суду Рівненської області, його історією та етапами реформування судової влади, які уже відбулися та яких змін потрібно очікувати в найближчий час. Крім того, гості суду апеляційної інстанції отримають можливість поспілкуватися з суддями, суддями-спікерами, керівництвом апарату суду та його працівниками. Керівники структурних підрозділів суду ознайомлять учнівську й студентську молодь із завданнями і функціями, які щодня виконуються працівниками відділів.

Для узгодження дати й часу зустрічі, а також уточнення організаційних питань, просимо звертатися до головного спеціаліста із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації Апеляційного суду Рівненської області Олени Олександрівни Кузменко за телефоном: 097 078 80 40.

 

За повідомленням прес-служби суду