Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 липня 2022 року відбудеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів ВККСУ

13 липня 2022, 10:22

Сьогодні, 13 липня 2022 року, об 11:00 за київським часом у Польщі розпочнеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів ВККСУ.

Трансляція відбуватиметься на офіційному YouTube каналі Вищої ради правосуддя за посиланням: https://bit.ly/3ALDLag та Каналі Конкурсної комісії в YouTube за посиланнями: https://youtu.be/46bjILm7d_c - українською мовою; https://youtu.be/DD1t-_cA2lo  - англійською мовою.

Для того, щоб пояснити зміни і нагадати умови конкурсу, о 14:00 за київським часом відбудеться інформаційно-орієнтаційна сесія для потенційних кандидатів та всіх, хто цікавиться конкурсом. Онлайн трансляція за посиланням: https://bit.ly/3P6uP3n.

Нагадаємо, перший склад Конкурсної комісії було призначено 17 вересня 2021 року наказом в.о. Голови  Вищої ради правосуддя відповідно до змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Конкурсна комісія розпочала офіційну роботу 21 січня 2022 року.

Членами Конкурсної комісії є Сергій Верланов – суддя Київського апеляційного суду, Євген Мєзєнцев – суддя Шостого апеляційного адміністративного суду, Іван Міщенко – суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, пан Роберт Брукхейсен – колишній спеціальний прокурор відділу боротьби з шахрайством в особливо великих розмірах Прокуратури (Нідерланди), пан Тед Зажечни – суддя у відставці федерального суду Королівської лави провінції Саскачеван (Канада) та пан Стівен Маркмен – голова Верховного Суду штату Мічиган (США) у відставці.

Голова комісії – Тед Зажечни, заступник Голови – Іван Міщенко.

Вища рада правосуддя